19 oct 2007, 9:55

Пуберитета ма и фанал (хумор) 

  Poesía
862 0 8
    Пуберитета ма и фанал (хумор)
 
 Пуберитета ма и фанал (отдавна).
 Туй било нещо (опасно).
 Ма то, лошото не е да та фани,
 ми лошото е га после не та остави...
 
 Аз толко ного живях...
 ама чак сега разбрах.
 То пуберитета си отивал тогава,
 га доде акъла (ма при мен още го няма).
 
 Ма то не, чи и лошо тва...
 ми не - га видиш убава жена
 и ти става едно такова...
 радостно, щастливо... ма само толкова.
 
 И либофта с него идва (ей тъй отведнъж)
 ма аз доде я видя... (нъл не знаех, че вече съм мъж...)
 И са любувах на птичките (и песните),
 пък другите са любеха (нейде по плевните).
 
 Ма то тва си е, го знам,
 секиму с късмета.
 Аз га ша стигна там...
 га ма пусни пубертета.
 
 19.10.2007   09:07

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??