2 dic 2006, 12:26

пух 

  Poesía
1124 0 9
пух



хей мъник
съвземи се
хей подай ми ръка
стига бърчи очите
стига сторва игра
опознай с нежност
както само ти можеш
теб очаквам с финес
твоя пух да положиш
само там във сърцето
дето бучка стрелата
дето женското в тебе
фино морва душата
със перце потопи я
като ловък престъпник
без шум ограби я
с топли стъпки
пантерено тихи
предразсъдъци махай
аз охраната съм приспал
ти аларма не чакай




ЧАР...01.12.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??