Много любов е нужна на хората,
за да слеят лъчи в един-единствен поглед.
Нежен е гласът на изгубените спомени,
звезден е духът, а очите му - мокри.
В спомени живял, разлиствал се по книгите.
С корени се храни, с буквите, и с бедност...
Тихо е в света, но мислите го стигат.
Слънцето е храм, душите ни са ледници.
© Йоана Todos los derechos reservados