27 feb 2009, 8:56

Пумпал 

  Poesía
413 0 2

                   ПУМПАЛ

 

 

Танцува лудият пумпал на детството.

Рано стъжни се за мене живота.

Детските ми плещи поеха теглото.

Бели пътеки прокарвах към рая,

по черни пътеки се връщах от ада.

Пролет пропуснах. Лято избяга.

Студена остана моята зима.

 

… Боже, дали детство съм имал.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??