18 oct 2009, 6:55

Пусни ме 

  Poesía
805 1 1

Пусни ме, искам свобода,

въздуха да вдишвам сама.

Пусни ме, искам да летя,

да погаля вятъра с ръка.

 

Пусни ме, искам свобода,

своя бяг към теб да спра.

Пусни ме, искам светлина,

с усмивка света да даря.

 

Пусни ме, искам свобода,

събрах достатъчно тъга.

Пусни ме, нека бъда сама,

нека щастието търся сега.

 

Пусни ме, ти ме убиваш,

с копнежа стаен дълбоко.

Пусни ме, не изгаряй моите крила.

Виж ме… летя нависоко.

© Елена Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??