18 abr 2020, 8:46  

Пуста пролет 

  Poesía
475 2 1

Не ми достига въздух в тази нощ –

днес беше пролет, толкова безмълвна.

Не бях добър, не бях и твърде лош,

а тоя свят, гръб сякаш ми обърна.

 

Априлска прах обземаше ме цял,

дръвчета бяха цъфнали ... и птици

се стрелкаха ... аз пак съм оцелял,

сред пролет пуста, свита във зеници!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??