7 mar 2018, 13:06

Пуста Радка! 

  Poesía » De humor
593 3 5

Пуста Радка, уж неука,
уж от къщи не излиза,
си намерила в фейсбука
тъкмо трима ингилиза:
Арчи, вика, ма залисва,
Робърт пък е стар ергенин,
а със Джонито пък мислим
даже скоро да се женим!
Как ми взе акъла само,
а съм толкоз напориста -
снимки пращам непрестанно
в скайп на Петко тракториста,
ама той държи се странно -
тарикат е, ми се струва,
бяга, щом предложа сватба,
а на влюбен се преструва.
Срамота е туй, не искам
тая Радка да ма мине!
Я да уча ингилизки,
гиздава да са наперя,
англичанин да ма иска,
да ми вика:"Тенкю, Маро,
ай лавю, вземи ма, плийс!"

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??