12 ago 2010, 9:47

Пустини 

  Poesía » Filosófica
608 0 3

 

Чул ли си за любовта

на Сахара и Гоби?

 

Толкова се обичаха -

изгоряха един за друг!

 

И сега са пустини.

И сега са безплодни.

 

Ето до какво води

несподеляната любов!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??