12.08.2010 г., 9:47 ч.

Пустини 

  Поезия » Философска
605 0 3

 

Чул ли си за любовта

на Сахара и Гоби?

 

Толкова се обичаха -

изгоряха един за друг!

 

И сега са пустини.

И сега са безплодни.

 

Ето до какво води

несподеляната любов!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??