Aug 12, 2010, 9:47 AM

Пустини 

  Poetry » Phylosophy
606 0 3

 

Чул ли си за любовта

на Сахара и Гоби?

 

Толкова се обичаха -

изгоряха един за друг!

 

И сега са пустини.

И сега са безплодни.

 

Ето до какво води

несподеляната любов!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??