Пусто е в сърцето ми,
боли!
Пуста е душата ми, която ти
рани!
Празно е в очите ми
сега.
Навън е приказно и призрачно
и пак вали дъжда!
И знаеш ли защо ме нарани,
знаеш ли как сърцето ми гори?
Дъждът от отровните стрели
ме засипва, а навън вали!
Погледни в очите ми сега.
Дали ще видиш самота.
Сърцето ми дали кърви
и колко още ще боли?!
Спри или пък отмини,
дъждът не спира да вали
и в очите ми самотни прочети
- бях аз твоя, но сега върви!!!
© Мая Иванова Todos los derechos reservados