6 мар. 2009 г., 00:19

Пусто е 

  Поэзия » Любовная
527 0 0

Пусто е в сърцето ми,

боли!

Пуста е душата ми, която ти

рани!

Празно  е в очите ми

сега.

Навън е приказно и призрачно

и пак вали дъжда!

 

И знаеш ли защо ме нарани,

знаеш ли как сърцето  ми гори?

Дъждът от отровните стрели

ме засипва, а навън вали!

 

Погледни в очите ми сега.

Дали ще видиш самота.

Сърцето ми дали кърви

и колко още ще боли?!

 

Спри или пък отмини,

дъждът не спира да вали

и в очите ми самотни прочети

- бях аз твоя, но сега върви!!!

© Мая Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??