22 ene 2010, 23:16

Пусто е 

  Poesía » Filosófica
611 0 2

Докосна нещо - то се разрушава,

след мене - прах и пепел.

Такава - лоша ли съм,

такваз ли е съдбата -

да сея мъст сред хора безподобни?

Дали пък това не заслужават?

Те сами себе си да разрушават -

нека ги оставя.

Докосна нещо - то мигом се разпада,

след мене нищо не остава.

Само прах и пепел.

Пусто е!

Пусто е в душата...

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??