20 dic 2011, 22:22

Пусто сърце 

  Poesía » De amor
560 0 1

Пусто е моето сърце,

няма те -

да протегнеш ръце.

Аз те виня само за това,

че предаде любовта.

 

 

Пустиня зее там сега,

няма я вече в мен любовта.

Само мрак се таи във мен,

няма за мен прекрасен идващ ден.

 

 

Не искам да живея вече,

а да съм от теб далече.

В пустинята има само пясък,

който заравяме със своя буен тласък.

© Десислава Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??