Пусто е моето сърце,
няма те -
да протегнеш ръце.
Аз те виня само за това,
че предаде любовта.
Пустиня зее там сега,
няма я вече в мен любовта.
Само мрак се таи във мен,
няма за мен прекрасен идващ ден.
Не искам да живея вече,
а да съм от теб далече.
В пустинята има само пясък,
който заравяме със своя буен тласък.
© Десислава Георгиева All rights reserved.