21 oct 2011, 19:30

Пустош 

  Poesía » De amor
458 0 1

Един човек ми липсва много!

Останалото ми е безразлично.

И казваш си - един човек!?!?!

А то е всъщност... ВСИЧКО!!!

© Светла Чакърова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??