1 may 2013, 18:23

Пясъчен часовник 

  Poesía » De amor
472 0 0

Любими, кой ден сме днес?

Да бъде вечна любовта ни!

Значение да има всяка дума,

прошепната във тихата ни вечер.

 

Любими кой ден е утре?

Нощта да бъде спътницата наша,

луната - наш приятел.

 

Тогава да поседнем под звездите,

да шепна твойто име

и да забравя кой ден беше вчера...

 

 

Направих пясъчен часовник от следите ти...

 

 

 

 

 

© Йорданка Пешлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??