1 мая 2013 г., 18:23

Пясъчен часовник 

  Поэзия » Любовная
512 0 0

Любими, кой ден сме днес?

Да бъде вечна любовта ни!

Значение да има всяка дума,

прошепната във тихата ни вечер.

 

Любими кой ден е утре?

Нощта да бъде спътницата наша,

луната - наш приятел.

 

Тогава да поседнем под звездите,

да шепна твойто име

и да забравя кой ден беше вчера...

 

 

Направих пясъчен часовник от следите ти...

 

 

 

 

 

© Йорданка Пешлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??