20 ene 2023, 17:28

Пясъчен щрих 

  Poesía
274 0 0

Ето пролука на пясъчен часовник

по-широк е днес отколкото преди.

Изтичат неусетно ценности вековни

в мъгла всеобща слепотата не вреди.

 

Безумието тъмните води отприщва

и мнозинството заговаря на един език.

Планът на мрака мъдрия разнищва,

издържа изпита Исусовият ученик.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??