Ето пролука на пясъчен часовник
по-широк е днес отколкото преди.
Изтичат неусетно ценности вековни
в мъгла всеобща слепотата не вреди.
Безумието тъмните води отприщва
и мнозинството заговаря на един език.
Планът на мрака мъдрия разнищва,
издържа изпита Исусовият ученик.
© Мария All rights reserved.