23 nov 2021, 19:29

Пясъци 

  Poesía » Filosófica, Otra
488 1 5

Земята поглъща ме бавно...

не мога да мръдна встрани...

   от плаващи пясъци сякаш...

             е цялото земно кълбо...

                                   и нищо...

                усещам как тъна...

            как бавничко идва

                      смъртта...
                    как никой

не ще ми помогне... 

   как в този свят

явно съм сам...

         Земята  

     поглъща ме

               бавно...

не мога да мръдна

                     встрани...

от плаващи пясъци сякаш

         е цялото земно кълбо...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??