Земята поглъща ме бавно...
не мога да мръдна встрани...
от плаващи пясъци сякаш...
е цялото земно кълбо...
и нищо...
усещам как тъна...
как бавничко идва
смъртта...
как никой
не ще ми помогне...
как в този свят
явно съм сам...
Земята
поглъща ме
бавно...
не мога да мръдна
встрани...
от плаващи пясъци сякаш
е цялото земно кълбо...
© Андрей Андреев Всички права запазени