29 may 2008, 22:56

Пясъкът следа е само... 

  Poesía
523 0 8


Пясъкът е спомен за вълни,
разбили каменно сърце.
От обич, тъга или омраза -
в света ще знаят само те.

Пясъкът следа е днес
от нечии застинали сълзи,
които нявга си отминал
или не видял си ти.

Пясъкът е спомен от вълни,
облели каменно сърце.
Мъка го превърнала в играчка
за ръцете на едно дете.

Пясъкът следа е само
от мъртво каменно сърце...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??