Под пълната луна
очите ти блестят
и мисли не една
в ума ми се въртят.
Протягам хладна длан
към твоето лице,
със поглед замечтан
обгръщам те с ръце.
Сърцето ми тупти,
а устните горят.
За миг ме водиш ти
в един различен свят.
Светът на две души,
пленени от нощта,
свят, що не се руши -
светът на любовта.
© Лилия Кашукеева Todos los derechos reservados