13 oct 2019, 9:08

Пълноумие 

  Poesía
395 0 0

Луната уловило с редки клони,

дървото чака нощни пеперуди.

Безлунен, сводът с вятърни поклони

замята към дървото тъмни жици.

От сенките на есенни заблуди

излитат птици.

 

На сутринта, след твоето: "Ела!"

осъмна утрото без теб, в мъгла.

 

 

13.10.2019

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??