13.10.2019 г., 9:08 ч.

Пълноумие 

  Поезия
387 0 0

Луната уловило с редки клони,

дървото чака нощни пеперуди.

Безлунен, сводът с вятърни поклони

замята към дървото тъмни жици.

От сенките на есенни заблуди

излитат птици.

 

На сутринта, след твоето: "Ела!"

осъмна утрото без теб, в мъгла.

 

 

13.10.2019

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??