5 abr 2012, 15:47

Първа 

  Poesía » De amor
614 0 10

Пак ще съм първа,
дори преди изгрев,
усмихната, пъргава,
слънчево истинска.
Пак ще те милна
с дъх упоително,
свежа и силна -
цветно пленителна.
Пак ще съм твоето
нежно момиче,
по-красиво от пролет,
което обичаш.



© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??