10 jun 2007, 9:16

Първа нощ 

  Poesía
598 0 7
Бледата луна грее по-сияйна,
един тон повишена светлина.
Закачлива, игрива и потайна,
красива с меката си топлина.

Резливо вино, сипано в две чаши,
аромат, полъх, идващ от свещта.
Енергия, страст в телата наши,
неистов порив, пърхащ в нощта.

Мекота на устни в миг на сливане,
игрива нежност, от допир избуяла.
Гореща страст, стигаща разливане,
на огнен порив телата е заляла.

Астрален миг, издигащ в небесата,
сродяващ ни със блясък на звезда,
трептението, ритъма на сърцата
реят ни, даряват лекота на мига.

Алегро темпо, блясък в четири очи,
сатенен допир на фината завивка.
Трепетна възбуда, сладостни лъчи,
напиращ връх, замиране, усмивка.

Ажурен сън, превърнат във реален,
нощ на достигане, взаимна радост.
Отблясък, носещ момент сакрален,
щастливо чувство, заряд и младост.

(а)

2006г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??