21 mar 2013, 17:53  

Първа пролет 

  Poesía » De amor
564 0 1

                                                  Природният простор пак оживя

                                        и пролет красива отново изгря.

                                        Раят си сякаш показа лика -

                                        изпълни с нежност и хубост света.


                                        Птичките радостни, весели пеят,

                                        тревичките раснат, цветята греят.

                                        Свежест придават още дръвчетата,

                                        прелестни - белеят се цветчетата.

                                       

                                        Мирис се носи навред и пленява,

                                        вдъхва любов - в сърцата остава.

                                        Слънцето грее далеч над земята -

                                        огрява простора, дори и душата.

 

                                        Светът ни показва колко е жив!

                                        Колко е нежен и вечно красив

                                        и винаги тъй ще цари красота! -

                                        щом дойде на гости пак пролетта.

                                        

                                        

                                        

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "пленлив" би трябвало да е някаква форма на "пленителен"?
Propuestas
: ??:??