10 mar 2009, 9:39

Първа среща 

  Poesía » De amor
495 0 0

Харесах те на първата ни среща,
ти сърцето ми плени.
Когато погледна звездите
и мечтая за теб,
виждам твоя поглед
и сърцето ми тъй бърже тупти,
с тебе пожелах си да бъда
и заедно с теб пътя на сърцето ми
да извървя.

Сега в сърцето ми пише
само едно име
и това е твоето име,
сега, знай, в този мрак вълшебен
заедно ще извървим пътища си, 
през трудности ще минем,
но заедно ще бъдем.

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??