10.03.2009 г., 9:39 ч.

Първа среща 

  Поезия » Любовна
494 0 0

Харесах те на първата ни среща,
ти сърцето ми плени.
Когато погледна звездите
и мечтая за теб,
виждам твоя поглед
и сърцето ми тъй бърже тупти,
с тебе пожелах си да бъда
и заедно с теб пътя на сърцето ми
да извървя.

Сега в сърцето ми пише
само едно име
и това е твоето име,
сега, знай, в този мрак вълшебен
заедно ще извървим пътища си, 
през трудности ще минем,
но заедно ще бъдем.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??