1 oct 2019, 17:58

Първи октомври — ден на поезията и музиката 

  Poesía » Otra
919 1 0

                                                                            поезия и
                                                                    музика спасяват и
                                                                          очовечават

 

                                                                      одухотворяват и
                                                               любов в сърца вселяват

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??