Oct 1, 2019, 5:58 PM

Първи октомври — ден на поезията и музиката 

  Poetry » Other
946 1 0

                                                                            поезия и
                                                                    музика спасяват и
                                                                          очовечават

 

                                                                      одухотворяват и
                                                               любов в сърца вселяват

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??