11 feb 2007, 16:16

Първи трепет 

  Poesía
761 0 1

Видях те и за първи път се влюбих.
Отприщи се от мене любовта...
И сън, и ум по теб загубих -
обичах те, обичам и сега!


И исках с тебе всичко да споделям,
и ден и нощ да милвам те с ръце,
от себе си и залък да отделям,
и подарих ти своето сърце.


Така мечтаех да съм ти едничка,
едничка радост в топлите очи...
Мечтаех за това самичка
и скитах се под ярките звезди.


И денят, наречен "наш", дойде,
сърцата ни огря неземна светлина.
И ден, и час ще си до мене:
щастливите секунди ще броя!


За нас жестока бе съдбата,
но казвам ти го в този миг и час:
създаде и откри във мен жената
със теб да бъда вечно аз!

© Мая Бая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??