23 jun 2017, 10:32

Първият път 

  Poesía » De amor, Versos blancos
664 0 0

Още първият път, когато те видях.

Меко казано полудях.

Ти започна да говориш.

Не спря и за секунда.

Думите ти летят.

Като красива птица.

Ти можеш да летиш.

Правят ме безшумен.

Безумен.

Неземен.

Още първият път когато те видях.

Разбрах.

Усетих.

Веднага се досетих.

Няма какво да губя.

Не искам тишина.

Или ще се науча да летя.

Или ще се погубя.

 

 

 

© Стилияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??