23.06.2017 г., 10:32 ч.

Първият път 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
661 0 0

Още първият път, когато те видях.

Меко казано полудях.

Ти започна да говориш.

Не спря и за секунда.

Думите ти летят.

Като красива птица.

Ти можеш да летиш.

Правят ме безшумен.

Безумен.

Неземен.

Още първият път когато те видях.

Разбрах.

Усетих.

Веднага се досетих.

Няма какво да губя.

Не искам тишина.

Или ще се науча да летя.

Или ще се погубя.

 

 

 

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??