Jun 23, 2017, 10:32 AM

Първият път 

  Poetry » Love, White poetry
662 0 0

Още първият път, когато те видях.

Меко казано полудях.

Ти започна да говориш.

Не спря и за секунда.

Думите ти летят.

Като красива птица.

Ти можеш да летиш.

Правят ме безшумен.

Безумен.

Неземен.

Още първият път когато те видях.

Разбрах.

Усетих.

Веднага се досетих.

Няма какво да губя.

Не искам тишина.

Или ще се науча да летя.

Или ще се погубя.

 

 

 

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??