30 dic 2008, 9:00

Първобитна любов 

  Poesía » De amor
554 0 4
Първобитна любов

Погледни ме с диви очи
през дългите гримирани клепки,
цивилизованите дрехи съблечи,
послушай първобитните клетки.

Гола в моята джунгла,
прегърни дивашката ми душа,
предай се на страст бурна
и ще познаеш любовта.

Че тя е първобитна,
родена в пещера,
безусловна, абсолютна,
сестра е на смъртта.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??