30.12.2008 г., 9:00 ч.

Първобитна любов 

  Поезия » Любовна
551 0 4
Първобитна любов

Погледни ме с диви очи
през дългите гримирани клепки,
цивилизованите дрехи съблечи,
послушай първобитните клетки.

Гола в моята джунгла,
прегърни дивашката ми душа,
предай се на страст бурна
и ще познаеш любовта.

Че тя е първобитна,
родена в пещера,
безусловна, абсолютна,
сестра е на смъртта.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??