12 sept 2008, 9:04

Първоначално... 

  Poesía » De amor
461 0 1

                                      Първи цвят.

                                      Първа любов.

                                    

                                     Първи надежди за по-добър Живот.

   

                                     Първа Пролет!

                                     Първа целувка.

                                     Първи път...

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??