12.09.2008 г., 9:04 ч.

Първоначално... 

  Поезия » Любовна
433 0 1

                                      Първи цвят.

                                      Първа любов.

                                    

                                     Първи надежди за по-добър Живот.

   

                                     Първа Пролет!

                                     Първа целувка.

                                     Първи път...

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??