1 nov 2012, 12:40

Първоноемврийско 

  Poesía » Otra
607 0 3

Първоноемврийско

 

Народът спи. Дори след век и кусур

светът все още с дрямката си чудим.

 

Какво ли още има да ни друса,

щом Ботев не можа да ни събуди...

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??