1 нояб. 2012 г., 12:40

Първоноемврийско 

  Поэзия » Другая
610 0 3

Първоноемврийско

 

Народът спи. Дори след век и кусур

светът все още с дрямката си чудим.

 

Какво ли още има да ни друса,

щом Ботев не можа да ни събуди...

© Александър Калчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??