23 ene 2013, 23:25  

Първото кокиче 

  Poesía » Versos blancos
2686 0 0

Доживях и таз година

да те видя  пак,

нежно, мило и красиво,

ти, кокиче бяло.

 

С наведена главичка

ти ме поздрави.

Аромат разпръска

и мен ме озари.

 

Ти душата ми стопли

и с  усмивка ме дари.

Радост ти си за очите 

и надежда ми подари.

 

Ти на щъркела далечен

поздрав мил му пращаш. 

Пролет значи идва,

предвещаваш смело ти.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??