Доживях и таз година
да те видя пак,
нежно, мило и красиво,
ти, кокиче бяло.
С наведена главичка
ти ме поздрави.
Аромат разпръска
и мен ме озари.
Ти душата ми стопли
и с усмивка ме дари.
Радост ти си за очите
и надежда ми подари.
Ти на щъркела далечен
поздрав мил му пращаш.
Пролет значи идва,
предвещаваш смело ти.
© Елена All rights reserved.