23 nov 2014, 11:56

Път 

  Poesía » Otra
302 0 0
 

Порив,

любов,

дете,

мечта,

игра на живота и обичта.

Копнежи,

страсти,

вихрушки,

съдби,

разноцветни и пъстри творби.

Корени,

клони,

бури,

листа,

отвяват спомени към ледни места.

Черно,

бяло,

камък,

пустиня,

прашинка падна в бездната синя.

Вик,

тъмнина,

шепот,

мълчание,

в душата нахлу отчаяние.

© Веселина Стаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??