Порив,
любов,
дете,
мечта,
игра на живота и обичта.
Копнежи,
страсти,
вихрушки,
съдби,
разноцветни и пъстри творби.
Корени,
клони,
бури,
листа,
отвяват спомени към ледни места.
Черно,
бяло,
камък,
пустиня,
прашинка падна в бездната синя.
Вик,
тъмнина,
шепот,
мълчание,
в душата нахлу отчаяние.
© Веселина Стаева Все права защищены