10 mar 2010, 20:15

Път 

  Poesía » Filosófica
514 0 0

 

 

                        И така

                        Аз пътувам

                        Път като път

                        На края на света

                        Две ръце и половина

                        Аз вървя вървя вървя

                        Път на кръстопът

                        А няма край

                        Защото трябва цялата земя

                        Да влачи след себе си

 

 

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??