10.03.2010 г., 20:15 ч.

Път 

  Поезия » Философска
509 0 0

 

 

                        И така

                        Аз пътувам

                        Път като път

                        На края на света

                        Две ръце и половина

                        Аз вървя вървя вървя

                        Път на кръстопът

                        А няма край

                        Защото трябва цялата земя

                        Да влачи след себе си

 

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??