24 jul 2005, 23:41

Път 

  Poesía
955 0 1

               

 

Вървя по път,

прашен и безкраен,

без ясна посока,вървя.

Връщане няма!

Къде ме водиш?

Защо изтриваш следите ми?


           Публикувано през 2004та в сборника "Свободно" , писано на 08.03.03г

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??